Berkenaan ZALORA

Selamat datang ke ZALORA, satu destinasi perhentian anda untuk fesyen dan kasut. Memberi anda gambaran tentang trend dunia, kami mencari sumber terbaik yang boleh ditawar oleh pereka fesyen Malaysia dan juga pereka antarabangsa kegemaran anda.


Kami bangga untuk mengumumkan usaha kami lebih jauh ke Taiwan, ZALORA Taiwan.

Kami senantiasa menambah rekaan-rekaan baru yang hebat dan tip-tip trend terkini serta nasihat berkenaan fesyen agar anda dapat membeli belah dengan penuh keyakinan.


Di ZALORA kami percaya bahawa pengalaman membeli belah anda sepatutnya mudah dan menyeronokkan.


Layari laman web dengan mudah berserta operasi yang intuitif

Kedai online kami adalah teratur dan mudah digunakan. Semasa lawatan pertama anda ke ZALORA atau ketika mencari sesuatu model yang spesifik, pelanggan-pelanggan serta klien-klien kami akan mendapat panduan secara terperinci bagi melengkapkan pembelian mereka dengan cepat dan mudah.


Membeli belah dengan cara yang mudah dan selamat

Sesudah item-item yang diingini berada di dalam bakul, pelanggan-pelanggan boleh memilih untuk membuat pembayaran menggunakan pelbagai pilihan pembayaran yang selamat yang disediakan. Pembayaran dengan mudahnya boleh dibuat menggunakan invois, debit secara terus, pendahuluan pembayaran atau kad kredit. Setelah sesuatu pesanan berjaya dilakukan, pelanggan-pelanggan kami akan dimaklumkan tentang status terkini pesanan mereka. Setiap pelanggan akan menerima satu nombor pengesanan di mana mereka boleh menggunakannya untuk mengesan pesanan mereka sehinggalah penghantaran diterima.


Penghantaran Laju

Pelanggan-pelanggan kami memanggilnya "flash shipping" - kerana kami kebiasaannya akan menghantar pesanan-pesanan pada hari yang sama!


Penghantaran percuma disediakan

Di ZALORA, pelanggan-pelanggan layak mendapat penghantaran PERCUMA sekiranya mereka mempunyai saiz bakul minima RM75 bagi kedua-dua Malaysia Timur dan Barat. Lihat butiran berkenaan Bayaran Penghantaran.


Kasut dan pakaian akan sentiasa mempunyai kelainan - contohnya, kasut tidak muat. Di ZALORA, kami menerima pemulangan dalam masa 30 hari selepas penghantaran diterima.


Perkhidmatan yang menyeluruh dan bersifat peribadi

Pelanggan-pelanggan dan klien-klien kami boleh menggunakan talian hotline perkhidmatan pelanggan atau perbualan live chat perkhidmatan pelanggan berkenaan topik "footwear and fashion" dan juga mengutarakan soalan-soalan mereka kepada pegawai penyokong pelanggan yang pakar. Ada disediakan satu rangkaian perkhidmatan yang luas untuk pelanggan-pelanggan kami - peribadi, profesional dan pantas.


Rangkaian Produk

Dalam ZALORA, pelanggan-pelanggan akan dapat mencari jenama-jenama besar seperti Nike, Tom Abang Saufi, Area 27 oleh Bernard Chandran, Nose dan banyak lagi akan datang.


Daftarlah untuk newsletter kami, sertai kami di Facebook dan ikuti kami di Twitter agar anda akan sentiasa mendapat berita tentang penjumpaan produk kami yang terbaru, gaya-gaya yang terhangat dan trend-trend yang terkini.