RAY BAN ONLINE @ ZALORA MALAYSIA


Cermin mata hitam Ray-Ban adalah ikon, yang mewakili lebih daripada tujuh puluh tahun ketulenan dan gaya cermin mata hitam Aviator.Daripada cermin mata hitam Aviator, Wayfarer dan seterusnya, cermin mata hitam Ray-Ban adalah aksesori terbaik yang telah meresap ke persada Hollywood dan Ketenteraan Amerika Syarikat. Mesej? Jangan sekali-kali bersembunyi. Jadilah pemikir yang bebas. Sesuatu yang paling bergaya adalah diri anda sendiri.

Ray Ban merupakan jenama dari Itali yang telah ditubuhkan oleh sebuah syarikat dari Amerika iaitu Bausch & Lomb sebelum dibeli oleh syarikat Luxottica Group pada tahun 1999 dengan nilai sebanyak 640 juta dolar Amerika. Jenama ini pada asalnya terilham apabila Leftenan Tentera Udara Amerika Syarikat, John MacCready telah meminta pihak Bausch & Lomb untuk mereka kacamata khas bagi kegunaan para juruterbang tentera. Seterusnya, syarikat tersebut telah memperkenalkan rekaan kacamata Aviator pada tahun 1937. Hari ini. Ray Ban adalah salah satu jenama kacamata yang paling diminati dan membariskan deretan koleksi kacamata aviator dan kacamata wayfarer yang menakjubkan!

BELI KACAMATA & BANYAK LAGI DARIPADA RAY BAN ONLINE


Stail yang telah mula diperkenalkan sejak awal tahun 30-an ini menjadi kegilaan ramai pada tahun 50-an dan 60-an apabila ia menjadi pilihan ramai selebriti terkemuka dan orang-orang kenamaan serta secara tidak langsung mengangkat jenama ini sebagai sebuah fenomena dalam dunia fesyen. James Dean, Marilyn Monroe, John F Kennedy dan Bob Dylan merupakan diantara selebriti yang sering kelihatan menggayakan kacamata Ray Ban. Kini, koleksi kacamata aviator dan wayfarer merupakan aksesori wajib bagi setiap individu untuk bergaya. Jangan lepaskan peluang ini dengan memiliki sepasang kacamata daripada Ray Ban Malaysia hari ini juga! Layari laman web ZALORA Malaysia hari ini juga untuk koleksi kacamata online yang hebat daripada jenama-jenama tempatan dan antarabangsa dengan tawaran harga yang cukup menakjubkan tanpa perlu bersusah payah. Segalanya kini boleh anda miliki apabila anda membeli-belah secara online bersama kami serta nikmati pelbagai tawaran dan perkhimatan percuma!