Shop Now >
About
Topman is at forefront of menswear, discovering new trends and offering innovative styling in everything from skinny jeans to leather jackets to three piece suits. London, New York, LA, Hong Kong and more, the Topman brand is stamping its style authority on major cities around the world and online, and is now proud to be at ZALORA.

Temui Koleksi TOPMAN Online @ ZALORA Malaysia & Brunei


TOPMAN Malaysia merupakan antara jenama fesyen yang paling popular di Malaysia. Ianya bermula sebagai jenama yang datang daripada idea penubuhan jenama TOPSHOP pada tahun 1978 yang mana hanya mengetengahkan pakaian lelaki terkini yang eksklusif. Kini ianya mempunyai pengaruh yang cukup hebat di pelbagai negara di seluruh dunia seperti Amerika Syarikat, Brazil, Kanada, Sepanyol dan banyak lagi. Ianya menghasilkan pakaian buat lelaki yang tidak gentar menggayakan stail yang berbeza, dan sentiasa hadir dengan rekaan yang cukup bergaya untuk lelaki yang gemarkan stail gaya jalanan.


TOPMAN Malaysia boleh didapati di kawasan Lembah Klang dan Pulau Pinang, dan ianya menawarkan pelbagai stail dan rekaan untuk golongan lelaki muda yang urban yang sentiasa mahukan gaya yang berlainan daripada segi pakaian dan penampilan. Jenama ini dianggap sebagai satu contoh yang terbaik untuk anak muda yang menawarkan rangkaian produk yang cukup menarik seperti t-shirt, seluar jeans skinny, kasut dan aksesori.


Beli Baju TOPMAN Malaysia Online


Jika anda berminat untuk dapatkan koleksi baju TOPMAN Malaysia yang terbaru, apa kata dapatkan sahaja di ZALORA. Kini butik fesyen online terkemuka di Malaysia iaitu ZALORA Malaysia menawarkan rangkaian produk pakaian TOPMAN dengan pilihan yang cukup meluas. Jenama hebat ini kini boleh didapati di ZALORA dengan harga yang terbaik di Malaysia. Anda tidak lagi perlu ke pusat membeli-belah kerana anda boleh beli TOPMAN online di ZALORA terus dari rumah. Rasai pengalaman membeli-belah yang paling menyeronokkan hanya dengan ZALORA!